Αγαπητοί Συνάδελφοι,

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΑΔ Πατρών και Αιγίου σας ανακοινώνει ότι από 1η Οκτωβρίου 2016 αυξάνεται η δυνατότητα υγειονομικής  προστασίας των Δικηγόρων μελών του ΛΕΑΔΠΑ και της οικογένειάς τους.

            Με σύμβαση που υπογράφηκε μέσω της ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΑΔ με την «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» που εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ , από 01/10/2016, οι Δικηγόροι μέλη του ΛΕΑΔΠΑ έχουν τις εξής γενικές καλύψεις, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ως συνδρομή, με βάση κυρίως την υγειονομική κάλυψη της νοσοκομειακής σύμβασης με την GENERALI:

1.      Οι ασφαλισμένοι Δικηγόροι ( και μέλη της οικογένειάς τους) στην ομαδική νοσοκομειακή ασφάλιση της GENERALI , δεν θα πληρώνουν τίποτα πέραν την όσων θα καταβάλλει η GENERALI για νοσοκομειακή επέμβαση.

2.      Επί πλέον τα τυχόν ανασφάλιστα μέλη της οικογένειάς τους ( σύζυγος και τέκνα ακόμα και άνω της ηλικίας των 26 χρονών) ,αλλά και οι γονείς των θα έχουν έκπτωση έως 50% για έξοδα νοσηλείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ με την χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα.

3.      Όλοι οι ανωτέρω θα έχουν έκπτωση σε ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην  ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

4.       Η Έκπτωση σε δαπάνες ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων ισχύει και για ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα στην πόλη των Πατρών σύμφωνα με σχετικό κατάλογο που υπάρχει στα γραφεία μας και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Τα ειδικότερα στοιχεία των μπορείτε να πληροφορηθείτε παίρνοντας το τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο Νο 215 51 55 319.

5.      Υπάρχουν για όλους ειδικά πακέτα μειωμένου συνολικού κόστους για προληπτικό έλεγχο της .

Σε υλοποίηση των ανωτέρω από την Δευτέρα 17/10/2016 καλείσθε να προσέρχεστε στα γραφεία του ΛΕΑΔΠΑ και να παραλάβετε από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ειδική  κάρτα προνομίων  μαζί με σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, καθώς και την κάρτα ασφάλισης της Generali.

Θεωρούμε ότι η ανωτέρω πρωτοβουλία του ΔΣ του ΛΕΑΔΠΑ, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω οικονομική κατοχύρωση της υγειονομικής περίθαλψης των Δικηγόρων και των μελών των οικογενειών των και αποτελεί έναυσμα για περαιτέρω πρωτοβουλίες.

                 

Με τιμή

 

Ο πρόεδρος                                                                                              Η Γραμματέας

 

 

Ιωάννης Παναγόπουλος                                                               Θηρεσία Πολίτη - Ντζάθα