ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 06-11-2016, ημέρα Κυριακή και με ώρα αναχώρησης 7:30 π.μ. (από το πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου), πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα για επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ίδρυμα Ευγενίδου/Πλανητάριο.

 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Στο Μέγαρο Μουσικής θα παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80» μέρες του Ιουλίου Βερν, που παρουσιάζεται για τρίτη χρονιά στη σκηνή του Μεγάρου. Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες, με δράση, χιούμορ, ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολές, από έναν πολυπρόσωπο θίασο.

Η παράσταση αρχίζει 11:30 π.μ., διαρκεί 2 ½ ώρες περίπου, χωρίς αριθμημένες θέσεις και το κόστος είναι 11 ευρώ κατ’ άτομο (ανεξαρτήτου ηλικίας). Προτεινόμενη για παιδιά 6 ετών και άνω.

 

Ίδρυμα Ευγενίδου/Πλανητάριο.

  Στο Πλανητάριο θα παρακολουθήσουμε την ψηφιακή προβολή «Ο θάνατος των δεινοσαύρων», Η προβολή θα αρχίσει 16:30 μ.μ., διάρκειας 40 λεπτών και το κόστος είναι 4 ευρώ κατ’ άτομο.

Αναχώρηση για επιστροφή στην Πάτρα μετά το τέλος της προβολής.

Παρακαλείστε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Δευτέρα 24-10-2016 (τηλέφωνα επικοινωνίας 2610220933 Μαριάνθη Δημοπούλου), με προεξόφληση όλων των χρημάτων. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρξει ικανοποιητική εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στην εκδρομή θα συμμετέχουν αυστηρά και αποκλειστικά μέλη του ΛΕΑΔΠΑ με τις οικογένειές τους..                                                               

 

                                                                                          Το  Δ.Σ. του ΛΕΑΔΠΑ