ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
             Στις 10/11/2019, ημέρα Κυριακή και με ώρα αναχώρησης 7:00 π.μ. (από το πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου), πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα για παρακολούθηση της παιδικής θεατρικής παράστασης «Όλιβερ Τουίστ» του Καρόλου Ντίκενς σε απόδοση, θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, μ’ έναν 20μελή θίασο ηθοποιών, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

             Η παράσταση θα αρχίσει στις 11:30 π.μ. και θα έχει κόστος 10 ευρώ το άτομο. Μετά το τέλος της παράστασης θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 18:00 μ.μ. για φαγητό και βόλτα στο Θησείο ή στην Πλάκα. 

               Παρακαλείστε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 1-11-2019 (τηλέφωνα επικοινωνίας 2610220933- Μαριάνθη Δημοπούλου), με προεξόφληση όλων των χρημάτων. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρξει ικανοποιητική εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στην εκδρομή θα συμμετέχουν αυστηρά και αποκλειστικά μέλη του ΛΕΑΔΠΑ με τις οικογένειές τους και θα πρέπει να τηρηθεί συνέπεια ως προς τις ώρες αναχώρησης. 

Το Δ.Σ. του ΛΕΑΔΠΑ